NOTIS

PERINGATAN!!!!

semua gambar kebanyakan ihsan dari Google, yang aku bahasakan sebagai pak cik gugle, kalau ada aku terambil dari private belog, selalu aku akan creditkan kepada mereka, kadang-kadang ada juga gambar itu dari simpanan aku sendiri.
so......

ambil apa yang korang nak dari blog ni, TAPI give n take la, dah ambil sila promote skit blog ni keyh?? kalau nak letak iklan kat sini sila tinggalkan link nanti aku promote. ingat!!! GIVE N TAKE bubye... selamat berblog~~~

Follow me I will follow U

Monday, July 15, 2013

Fantasi Cintaku { Fatin Nilam Sari Ahmad }


Percintaan antara Riya dan Alam tidak mungkin akan jadi nyata. Riya seorang manusia biasa dan Megat Dewa Alam, manusia vampira yang hidup hanya pada waktu malam. Demi kelangsungan hidup insan yang disayangi mereka harus berkorban, Pengorbanan itu bukanlah sesuatu yang mudah, memusnahkan sebuah jiwa yang penuh dengan rasa cinta dan kasih sayang.Apakah mungkin Riya akan kembali menikmati cinta sejati setelah Alam meninggalkannya



stresss, bosan dan menyakitkan hati. 
urghhhh.. aku tak tahula kenapa aku sanggup pilih buku dalam banyak-banyak buku yang ada atas rak tu, mungkin tertarik dengan cover lelaki vampire,almaklumlah aku memang peminat twilight, vampire diaries, dan cerita berkaitan puntianak ini. tapi bila membaca kisah ini membuatkan aku hilang fokus dan rasa jengkel. argghhhh..mungkin tak perlu diperjelaskan lagi, cerita ini mungkin di cedok dari pelbagai cerita dan dihimpunkan menjadi sebuah novel thriller, aku rasa penulis lebih baik membuat lebih research yang mendalam sebelum menulis sesuatu cerita, kalau pun nak berimaginasi biarlah sesuatu yang boleh memberikan impak kepada pembaca, maksud aku kalau tak logik pun tapi biarlah ia dapat diterima seadanya. mungkin penulis terlalu berhati-hati dalam menterjemahkan karyanya. genre begini sangat bahaya pada aku. kerana silap tulis mungkin terpesong akidah dan membawa kesan negatif kepada pembaca. setakat ini hanya RAM sahaja yang dapat mengolah novel thriller dan imaginasi pelik tapi menarik. ermmm... aku harap kalau penulis baca komen aku ini diharap beliau tidak melenting dan cuba untuk memperbaiki lagi mutu penulisan beliau.

hurmmm.. selalu terbuai-buai bila membaca hasil imaginasi RAM.

1 comment:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : melasian77cs@gmail.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...