NOTIS

PERINGATAN!!!!

semua gambar kebanyakan ihsan dari Google, yang aku bahasakan sebagai pak cik gugle, kalau ada aku terambil dari private belog, selalu aku akan creditkan kepada mereka, kadang-kadang ada juga gambar itu dari simpanan aku sendiri.
so......

ambil apa yang korang nak dari blog ni, TAPI give n take la, dah ambil sila promote skit blog ni keyh?? kalau nak letak iklan kat sini sila tinggalkan link nanti aku promote. ingat!!! GIVE N TAKE bubye... selamat berblog~~~

Follow me I will follow U

Wednesday, January 2, 2013

Review Drama Korea Rooftop Prince





Kisah bermula apabila Prince Lee Gak yang mengembara bersama tiga pembesar kanan ke 300 tahun selepas eranya dan 'mendarat' di rumah bumbung seorang gadis bernama Park Ha. disebabkan mereka yang kelihatan bodoh bodoh ini membuatkan Park HA mengambil keputusan menjaga mereka berempat. walau pada asalnya dia sendiri pelik dan tidak pasti tentang asal usul mereka. kedatangan prince Lee Gak adalah unutk menyiasat kematian isterinya dan dia rasa semua nya berbaloi apabila berjumpa Hong Sena yang dipercayai jelmaan isterinya. tanpa dia sedari ada kejadian lain disebalik apa yang dia lihat 300 tahun dahulu,
segalanya terbongkar apabila dia menyamar menjadi Yong Tae yong yang iras dirinya untuk membongkar pembunuh lelaki itu. perlbgai kejadian yang mengaitkan antara satu sama lain yang mungkin membuatkan kita sedikit pening, tapi semuanya akan jelas apabila satu rahsia berah diketahui mengenai Park Ha.




Serius kata salah sorang kawan aku yang tengok cerita ni, dia dah ulang 4 kali, sebab dia kata best sangat. Mickey Yoo Chun memang la sangat sweet dalam cerita ni, walaupun melakonkan dua watak yang berbeza tapi dia tetap sweet sangat..




 siapa sebenarnya Park Ha? korang kena tengok sendiri dalam cerita ni, awalnya memang cerita ini sangat menggeletek perut.. kelakar giler, tapi bila dah masuk part klimaks cerita boleh buat orang mengogoi la menangis. apa kaitan isteri Prince Lee Gak dengan Park Ha juga akan mengejutkan korang. hurmm.. sangat bijak penulis skrip mengarang menjadikan cerita ni sangatlah mendebarkan dan mengejutkan apabila kebenaran telah diketahui.. hohohoh.. best best best...





Memang tak boleh tahan 4 orang lelaki ni. kelakar gila, nampak je kool, tapi sebenarnya sangatlah mencuit hati dengan tindakan mereka. hahahahahah memangtakbolehtahangelak...








No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...