NOTIS

PERINGATAN!!!!

semua gambar kebanyakan ihsan dari Google, yang aku bahasakan sebagai pak cik gugle, kalau ada aku terambil dari private belog, selalu aku akan creditkan kepada mereka, kadang-kadang ada juga gambar itu dari simpanan aku sendiri.
so......

ambil apa yang korang nak dari blog ni, TAPI give n take la, dah ambil sila promote skit blog ni keyh?? kalau nak letak iklan kat sini sila tinggalkan link nanti aku promote. ingat!!! GIVE N TAKE bubye... selamat berblog~~~

Follow me I will follow U

Monday, January 7, 2013

Review Drama Korea { Flower Boy Ramyun Shop }




Flower Boy Ramyun Shop, dah nama pun mengisahkan Ramen, Ramen tu kalau korang nak tahu adalah Maggi, oh.. Ramen, aku pun mula mula memang sengal jugak, tanya Pak cik Gugle, entah apa kebenda la sangat Ramen ni, sampaikan setiap cerita Korea diorang mesti nak makan Ramen, kalau tak Kimchi. bila dah tau baru la aku sedar, tak berapa nak pintar sangatlah aku ni kan.. wkakakakka... Ramen o maggi..

 Kisahnya bermula Yang Eun Bi seorang cikgu baru di sebuah sekolah, sikapnya ceria berangan nak kahwin dengan jejaka hensem dan kaya, ayahnya ada kedai Ramen, tapi bila dia jumpa dengan Cha Chi So yang sombong dan bongkak tu, mula la dia gedik menyangkakan lelaki ini lah yang akan mejadi kekasihnya, tanpa dia tahu yang Cha Chi So itu adalaha muridnya, wakakakak.. yang ni memang kelakar habis. malu gila bila dia dapat tahu.


 tapi dalam diam sebenarnya Eung Bi memang sukakan Cha Chi So pun, walau dia lagi muda. sampaikan kedatangan Choi Kang Hyuk pun dia dah jadi konfius, Kang Hyuk sebenarnya ada rancangan tersendiri.

Cha Chi So memang belagak dan Ego, tapi dia memang suka Kat cikgu dia yang sebenarnya, cuma ego membataskan segala, bila Eung Bi dengan Kang Hyuk dia mula jeles, bermula pertemua 3 orang ini macam -macam perkara berlaku, memang kelakar habis. hohoho,,, siapa Pilihan Eung Bi? tentu la korang kena tengok sediri. tak syok pulak kalau aku cerita kat sini. hehehhehhe


pssttt.. ada cerita baru nanti, FLOWER BOY NEXTDOOR.. aku rasa cerita ni mesti lagi best, aku nak tengok dulu, kalau nak tahu, tunggu la review dari aku, kalau rajin baik korang tengok sendiri kat KBS sekarang tengah Hotttt.. wakakakak

6 comments:

  1. cite ni dah keluar tv ke? ke kene beli dvd ..huhu

    ReplyDelete
  2. shaz, cerita ni dah lama, hihihi.. thanks sbb komen.. jemput lah datang lagi yer? sila komen banyak2..

    ReplyDelete
  3. ehm..citer la sampai abis...nak tahu gak.huh1

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala.. kalau citer nanti spoiled kan pulak. ikutkan hati memang nak citer je sampai habis.. huhuhu

      Delete
  4. morning!owh ofcemate akk suggest layan movie ni tp tulah...nnt terganggu tidur mata lebam mcm panda camner he3..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha.. sila tengok pada masa terluang saja okey... hihihi utamakan keluarga dan kerja,, lalalalalal~~~~

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...