NOTIS

PERINGATAN!!!!

semua gambar kebanyakan ihsan dari Google, yang aku bahasakan sebagai pak cik gugle, kalau ada aku terambil dari private belog, selalu aku akan creditkan kepada mereka, kadang-kadang ada juga gambar itu dari simpanan aku sendiri.
so......

ambil apa yang korang nak dari blog ni, TAPI give n take la, dah ambil sila promote skit blog ni keyh?? kalau nak letak iklan kat sini sila tinggalkan link nanti aku promote. ingat!!! GIVE N TAKE bubye... selamat berblog~~~

Follow me I will follow U

Tuesday, January 15, 2013

Review Dram Korea { Baby Face Beauty }


 Baby Face Beuty mengisahkan Lee So Young yang sebenarnya dah berusia 30an tapi terpaksa menyamar awal 20 untuk mengejar cita-cita menjadi pereka Fesyen dan menamatkan masalah kewangan keluarga yang terbeban atas dirinya sendiri. sikapnya yang terlalu merendah diri dan lembut selalu membuatkan dia dibuli. dan disebabkan dia menyamar menjadi gadis 20, ramai yang percaya dengan raut wajah keanak-anakanya selalu menjadikan dia mangsa buli. untung Jang Na Ra ada wajah yang comel, walaupun usia dah lewat.

 Jang Na Ra memang comel, serius kalak tak view profile dia aku sendiri tak caya yang muka dia tak sama langsung dengan usia dia. giler awet muda. hahahha.. sangat comel, kena dengan watak So Young. op kos la, dah nama pun SO YOUNG ( muda ) hihihi..













aku suka pasangan Jang Na Ra dalam cerita ni Daniel Choi Jin Wook, sebab aku rasa dia sepadan sangat dengan Jang Na Ra. tapi tak dengar pulak mereka ni bercinta dekat luar Drama. kalau betul pun ok per? hihihihi sibukjeakunih.


Cerita ni banyak beri pengajaran pada kita, jangan terlalu dengki dengan kejayaan orang, selalu la berusaha untuk mencapai apa yang kita impikan. yang paling penting jangan sesekali memandang rendah pada keupayaan orang lain.



pstttt.. untuk tahun 2013 nanti, Jang Na Ra sekali lagi akan digandingkan dengan Daniel Choi, dalam drama School 2013, aku tengah dok nengok citer ni la sekarang, so tunggu ye review dari aku nanti.. ahaksss



3 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...