NOTIS

PERINGATAN!!!!

semua gambar kebanyakan ihsan dari Google, yang aku bahasakan sebagai pak cik gugle, kalau ada aku terambil dari private belog, selalu aku akan creditkan kepada mereka, kadang-kadang ada juga gambar itu dari simpanan aku sendiri.
so......

ambil apa yang korang nak dari blog ni, TAPI give n take la, dah ambil sila promote skit blog ni keyh?? kalau nak letak iklan kat sini sila tinggalkan link nanti aku promote. ingat!!! GIVE N TAKE bubye... selamat berblog~~~

Follow me I will follow U

Friday, January 11, 2013

City Hunter at 8tv Now




 Ini semua pasal Lee min Ho. City Hunter sekarang ni ditayangkan di 8tv jam 8.30 malam setiap hari isnin sampai Jumaat. semalam baru episod pertama. aku yang dah tengok 2 kali citer ni masa KBS tayang tu naik teruja pulak. so kene la tengok lagi sekali. ohmyleeminho.. hahahah gediksungguhs...

kisahnya Lee min Ho sebagai Lee Yoon-sung/Puchai (Johnny Lee) yang dibela oleh kawan baik mendiang ayahnya semata mata untuk membalas dendam kepada kerajaan korea. dibesarkan di Thailand dalam keadaan bersifat ketenteraan, dia dilatih untuk membalas dendam, menewaskan musuh. dendam yang disebabkan masalah politik yang berlaku menyebabkan kematian 21 rakan tenteranya membuatkan Lee jin Pyo, rakan ayahnya yang terselamat bangkit untuk membalas dendam.

selepas beberapa tahun pu chai di hantar ke Korea sebagai Johny lee untuk menjalankan misinya. misi menghapuskan musuh, seorang demi seorang akibat dari dendam Lee jin Pyo.


 Bekerja di Blue House menemukan lee dengan Kim Na Na, walaupun dilatih untuk tidak mempunyai perasaan, lee akhirnya tewas apabila dia mula jatuh hati pada Kim Na Na, hooo.. aku suke gandingan mereka berdua. sweet giler la.. wakakkaka..




terngokkk.. sweet kan? comelll je... hahahhaha


 alalalala... comel yer?? teringat kat saye yer??? kikikiki makaih..gilergedikakuharini...

woooo... buat la macam mana pun.. serius ke, senyum ke, sedih ke, dia memang sangat hensem... kan?? kalau sape kata tak hensem tu, memang dia rabun la... hak hak hak...




ha,,, sila jeles kan diri yer, aku rasa dah banyak portal berita yang melaporkan mereka berdua ni memang kaple yang sebenar, kikikiki,, aku malas letak link, kalau korang nak tahu betul ke tak, sila tanya pak cik gugle, bukan apa, aku masih berangan yang dia ni single mingle.. wakakakkaka.. walaupun sebenarnya mereka berdua ni agak sepadan... hehehehhe.. jangan mare...




pssttt... sekarang kat 8tv pun ada tayang cerita yang paling aku suka.. Queen In Hyun Man, setiap sabtu jam 6.30petang kalau tak silap. kalau malas nak brows kut tenet, pe kata korang tengok kat tv, cuma bagi aku, kat tv ni memang tak syok la, sebab dah alih bahasa kan??? tak feel.. kkekekkeke















2 comments:

  1. akk start tgk lee min ho ni lyn kt tonton personal taste..tp x sesuailah heroin tu.

    city hunter perghh mmg x miss follow.smpi ank akk pun suka.mmg btl dia hensem. buatlah apa gaya sekalipun,mimik muka mcm mn pun...babyface dia ni ^^

    mmg sesuai klu dorg ni btl2 couple comellll

    ReplyDelete
  2. tapi dah clash la kak,, saya pun tak tahu,, memang ciptaan ALLAH yang satu ni memang sangat hensem.. hahahhaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...