NOTIS

PERINGATAN!!!!

semua gambar kebanyakan ihsan dari Google, yang aku bahasakan sebagai pak cik gugle, kalau ada aku terambil dari private belog, selalu aku akan creditkan kepada mereka, kadang-kadang ada juga gambar itu dari simpanan aku sendiri.
so......

ambil apa yang korang nak dari blog ni, TAPI give n take la, dah ambil sila promote skit blog ni keyh?? kalau nak letak iklan kat sini sila tinggalkan link nanti aku promote. ingat!!! GIVE N TAKE bubye... selamat berblog~~~

Follow me I will follow U

Wednesday, December 19, 2012

RiView Drama To The Beautiful You






 To the beautiful you ini katanya adaptasi dari Hana Kimi tapi versi Korea. of koz la kalau sebut je hana kimi mesti ramai yang senyum senyam dengan drama populor jepang itu. papa pun aku yang dah tengok banyak versi, korea, jepun dan taiwan, pada aku semuanya ada kelebihan tersendiri. sama juga macam drama baru ini. walalupun berkisarkan arena sukan, tapi aku rasa cerita banyak memberi semangat kepada mereka yang sukakan cabaran dan ingin meneruskan pejuangan dalam kehidupan mereka, terutama dalam bidang sukan yang memang kurang populor di kalangan anak muda.



 drama ini berkisarkan seorang gadis Goo Jae-hee yang terlalu meminati jaguh lompat tinggi, sehinggakan apabila beliau mendapat kecederaan yang menyebabkan dia tak dapat beraksi, lalu mengambil keputusan drastik untuk membuatkan lelaki itu kembali ke trek. hanya semata untuk melihat lelaki itu membuat lompatan, dia sanggup menyamar menjadi lelaki dan menyeludup masuk ke sekolah lelaki, maruahnya sebagai perempuan di tolak tepi. demi Kang Tae Joon.







 konflik berlaku apabila sahabat karibnya Cha Eun-gyeol yang menyangka dia gay, sebab dia memang jatuh cinta pada Goo Jae he ( hurmmm korang rasa penah tengok tak cerita yang sebegini? jawab dalam hati yer.. ) sedih..memang sedih betul bila Cha Eun gyeol sanggup buat apa saja untuk menggembiraka Jae He. lagi sedih bila masa dia dapat tahu yang jae he ialah perempuan. padahal dia memang rapat betul dengan jae he.


part ni memang paling kelakar, dah la terpaksa makan dalam tandas. si Kang Tae-joon pulak dah tak senang hati bila dapat tahu si buah hati selalu bersama dengan lelaki lain, dan lebih mesra dari dirinya sendiri. jeles giler.



 mereka memang sweet bersama, sulli memang sangat comel. cool je..






3 comments:

  1. selalu salah eja.. review ke riview ?

    ReplyDelete
  2. To The Beautiful You
    masih ngaj jauh dari cinta temanyya,, salam kenal ya & saya udah follow barusan ^^

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...