NOTIS

PERINGATAN!!!!

semua gambar kebanyakan ihsan dari Google, yang aku bahasakan sebagai pak cik gugle, kalau ada aku terambil dari private belog, selalu aku akan creditkan kepada mereka, kadang-kadang ada juga gambar itu dari simpanan aku sendiri.
so......

ambil apa yang korang nak dari blog ni, TAPI give n take la, dah ambil sila promote skit blog ni keyh?? kalau nak letak iklan kat sini sila tinggalkan link nanti aku promote. ingat!!! GIVE N TAKE bubye... selamat berblog~~~

Follow me I will follow U

Thursday, December 20, 2012

Riview Drama Korea Heartstring | Fallen For You



Heartsring, atau Fallen For you, lagi lakonan mantap dari Park Shin Hye dengan Jung Yong Hwa, kimia antara mereka bedua memang sejak dari drama he's beautiful lagi, jangan tak ingat, perempuan manis ini la yang menyamar jadi lelaki comel dalam youre beautiful dulu. lain kan?? hehehehe.. citer ni sangat sweet, masih lagi berkisar bidang nyayian, tetapi diselitkan unsur tradisional. kalau nak tahu Park Shin hye ni memang pandai bermain alat music, gayaguem. kalau yong Hwa pula, tak yah cakap la kan. memang dia seorang pemuzik dan penyanyi yang berbakat besar.










Kalau awal cerita mereka berdua ni memang bergaduh sakan, muzik moden vs muzik traditional. tapi aku tabik spring pada pengarah dan penulis skrip cerita ni, ada part di mana mereka menggabungkan modern dan traditional muzik menjadikan gabungan tersebut sangatlah boom.. dan menarik sekali. of koz la aku sangat suka. 

pantang berjumpa ada saja yang tak kena dengan mereka berdua, tapi selalunya Le shin lakonan yong Hwa yang mengenakan Lee Kyu Won lakonan Shin Hye. sehinggakan satu hari akibat kalah pertaruhan kyu won terpaksa menjadi hamba kepada Le shin.

 



Tapi lama kelamaan mereka semakin rapat, walaupun pada dasarnya Le shin memang menaruh hati pada guru tarian di kolejnya, namun kedatangan Kyu won merubah segalanya.









 na.. memang betul dia pandai main mende alah tu, kalau tak caye korang tengok profile dia. yang si hensem sebelah tu memang sesuai sangat jadi pakwe dia,, hahahahha









comel kan? mereka berdua sangat sepadan. hihihi.. banyak la, semua sepadan, cerita yang best membuatkan hero dan heroen nampak real kan? op kos aku kata drama ini anatara terbaik yang aku tengok.




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...